​Papiruldsisolering

Velkommen til Bisgaards Isolering

​Bisgaards Isolering er autoriseret Isolatør af CBI Danmark og medlem af deres netværk af seriøse, kvalitetsbevidste og veluddannede isolatører, der dækker hele Danmark.

Vi kører i Øst og Midtjylland og hjælper jer med at give jer den rigtige rådgivning om hvor i skal sætte ind med at få isoleret optimalt, så i kan spare mange penge på varme regningen. Papiruld er et isoleringsmateriale, som produceres af cellulosefibre fra Svenske overskuds- og genbrugsaviser.

Cellulosefibre er yderst velegnede til isoleringsmateriale, fordi de hule fibre indeholder luft, som har en isolerende effekt i modsætning til massive fibre. Aviserne bliver kværnet og findelt og derefter tilsat salte (>5% borax/borsyre og 10% aluminiumhydroxid) som imprægnerer mod brand. Endvidere medvirker borsaltene til beskyttelse mod råd og skimmel.

​Papiruld blæses ind med en slange og kan anvendes som isolering følgende steder:

  • ​Lofter
  • Hulmure
  • Etageadskillelser
  • Skunke​
  • Krybekældre
  • Flade tage
  • Særlige tykke hulmure som findes i lavenergibyggeri

Papiruld er et såkaldt isoleringsgranulat. Det betyder, at materialet former sig efter omgivelserne. Det kan fx være svært at tilskære isoleringsmåtter med et ordentligt resultat, særligt omkring rørføringer og spær. Det giver stor risiko for kuldebroer, hvor varmen let kan slippe ud. Resultatet er en forhøjet varmeregning og et dårligere indeklima.

Papiruld fordeler sig jævnt i alle revner og sprækker. Det lægger sig om en varm dyne uden nogen form for samlinger eller dårlige tilskæringer, som det ofte er tilfældet med isoleringsmåtter.

​Vores Isoleringsområder

Silkeborg, Hårup, Låsby, Galten, Aarhus, Virklund, Sejs, Svejbæk, Balle, Langå, Ry, Hammel, Ikast, Them, Resenbro, Kellerup, Hinnerup, viborg​​

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

Man - Fre: 7.00 - 15.30