Kontakt Bisgaard Byg​

Hvis du har spørgsmål, skal du altid være velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan anvende nedenstående kontaktoplysninger, eller du kan udfylde formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Kontaktoplysninger

​BISGAARDBYG

Risumvej 54, 8600 Silkeborg
Tlf.: 23 60 80 01
E-mail: kontakt@bisgaardbyg.dk

CVR: 27644171​

BISGAARDBYG.DK TØMRERFIRMA
Risumvej 54
8600 Silkeborg

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Kvalitetsbevidst samarbejdspartner inden for nybyggeri og entrepriser

Skal du bruge en dygtig og kompetent tømrer, er vi klar til at hjælpe dig med et stærkt team som arbejder med stor faglig integritet. Vi bestræber os på at udføre et perfekt stykke arbejde hver eneste gang, og derfor kan du forvente et fagligt højt niveau og et flot resultat.

Udlev dine boligdrømme

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

​Risumvej 54, 8600 Silkeborg

Man - Søn: 24 timers service