​Tilbygning og ombygning af høj kvalitet

Overvejer at du tilføje flere kvadratmeter til boligen med en tilbygning eller ombygning, får du mere end 20 års erfaring og godt håndværk hos tømrerfirmaet BISGAAR​DBYG. Vi arbejder primært i Silkeborg, Aarhus og Ry, hvor vi tilbyder vores kunder tilbygninger og ombygninger af høj standard. Skal der ske noget nyt med hjemmet, er der blevet for lidt plads på grund af familieforøgelse?

En tilbygning kan bestemt give mere plads samt tilføje en helt ny dimension til huset. Det giver et anderledes udseende, og der virkelig optimeres på det visuelle, da en tilbygning eller ombygning er et mere eller mindre radikalt tiltag, som ændrer ved hele opfattelsen af det gamle hus.

En god investering til din bolig

Er du ganske godt tilfreds med hus og grund, men mangler der lige det ekstra værelse eller kontor, så der er plads til alle? I stedet for at bygge helt nyt hus, kan du meget passende foretage en opbygning eller en tilbygning. Det er en rigtig god og meget billigere investering, som er givtig for dig, der i forvejen er tilfreds med dit hus.​

Hos BISGAARDBYG er vi eksperter i både ombygning og tilbygning, da vi har hjulpet rigtig mange kunder med gode løsninger, som har indfriet deres krav og behov for mere plads. Vi er klar til at hjælpe dig med de bedste kvalitetsmaterialer i branchen, således at du får et hus med en flot tilbygning, der holder.​

Hvad koster en tilbygning?

Skal du have lavet en tilbygning til det eksisterende byggeri, kan vi varetage hele entreprisen fra start til slut og fra kælder til tag. I samråd med dig udarbejder vi en tilbygning, som lever op til dine krav, og som er inden for det godkendte byggeri.

​Vi tilbyder effektiv hjælp til individuelle løsninger samt en god kvalitet og et højt serviceniveau. Inden for tilbygning og ombygning laver vi også:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en pris på din løsning. Ring på telefon 23 60 80 01 eller send en mail til kontakt@bisgaardbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ny tilbygning i Cedertræ

Med karnap i glas

Tilbygning i Bagsværd 022

M2 pris ca 21.000 kr.

Nyt skur og Orangeri

Opbygget i Cedertræs beklædning og Plannja Trend 275. Ståltag. Sorte Zink tagrender. Vindues udskiftning: med Ideal-Combi 3 lags glas.
Karnap opbygget med Velux løsning.

Tilbygning i Hørsholm

Arkitekt tegnet tilbygning og ombygning af hus fra 1968. Nye beton gulve og gulvvarme i eksisterende hus. Nyt stål tag på fast undertag af brædder og 1 lag tagpap.

​Ny tilbygning i Bagsværd

Tilbygning med Superwood beklædning og vinduer og døre fra KPK vinduer og døre. Velux løsninger til fladttag. 80x80 cm​

Arkitekt tegnet til og ombygning i Virum kbh.

Renover Prisen 2018​

Avisen skriver:

"Se den vilde renovering af parcelhus i Brabrand

Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018, der gives til Danmarks bedste renovering"​​

Tilbygning - kanap

​Tilbygning Snogegårdsvej i Genfofte.

Forskudt i plan.

Med en lækker kanap trukket lidt ud af facade for at få er “flyvende” udtryk.

En lækker siddeplads for hele familien.

Udført med 3” beklædning. 

​Renovering af badeværelse.

Med Moderne sauna med glas og i topkvalitet.

der er bygge 5 m2 til huset for at få det til at passe.

Går du med tanker om at få bygget en Sauna, så kontakt os for et tilbud. 

​Tilbygning i cedertræ

På et hus fra 2010.

Til/ombygning

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

Man - Fre: 7.00 - 15.30