Totalrenoveringer​

​Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018, der gives til Danmarks bedste renovering.

Renoveringen af villaen ved Brabrand Sø er med i kampen om at vinde Renover Prisen, der hvert år kårer Danmarks bedste renoveringsprojekt. Udover æren af at kunne kalde sit projekt for Danmarks bedste renoveringsprojekt, modtager vinderen også en check på 100.000 kroner.​

Man skal nok kigge mere end en ekstra gang på nedenstående billede for at se, at det er det samme hus, der er fotograferet to gange. Huset, der ligger ved Brabrand Sø, har nemlig gennemgået en større renovering.​

​Engang var det et klassisk parcelhus fra 1960'erne med slidte gule mursten, men nu er villaen blevet renoveret og forvandlet til en topmoderne villa med panoramaudsigt over Brabrand Sø. Nyt og gammel er blevet bundet sammen gennem en helt ny facadebeklædning af ubehandlet cedertræ, som efter et par år vil fremstå sølvgrå.

​Total renovering af hus i Silkeborg.

Pudset facader, tagpap med lister. vinduer fra Rationel.

Udhæng er skrået ned for at få et moderne udtryk.​

​Total renoveringer af hus i Højbjerg ved Aarhus.

Mange fine detaljer. Bla. stål tag fra Plannja. 

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

Man - Fre: 7.00 - 15.30