Facade/Tagrenovering

Taget betegnes som bygningens femte facade. Valget af det synlige tagmateriale er derfor af stor betydning for bygningens arkitektoniske udtryk og bygningens indpasning i gadebilledet som helhed. Energiforbruget har stor betydning grundet stigende energipriser. Dette gør isolering/efterisolering i forbindelse med tagudskiftning til et højprioriteret område, idet varme søger opad.

Mulighederne ved skift af tag er mange. Eksempelvis opnås mere lys i dit hus med ovenlysvinduer eller kviste. Ved mangel på plads kan en eventuel 1.sal udnyttes eller alternativt kan tilføjes en tagetage på eksisterende 1. plans hus. Dette medfører væsentlige mindre udgifter end ved en tilbygning.​​

BISGAARDBYG står klar med rådgivning vedrørende alle tagets facetter, efterisolering, undertag, afslutninger, tagrender samt de forskellige tagtyper, hvad enten det er tegl, cement, eternit eller ståltag. Bisgaardbyg.dk leverer og monterer tagsten fra landets førende tagleverandører. Vi udfører diverse reparation på deres hus, så som udskiftning af stern/vindskeder, gavlbeklædning og andre småreparationer.​

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

Man - Fre: 7.00 - 15.30