Indstillet til Renover Prisen 2018

Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018, der gives til Danmarks bedste renovering.


Man skal nok kigge mere end en ekstra gang på øverste billede for at se, at det er det samme hus, der er fotograferet to gange. Huset, der ligger ved Brabrand Sø, har nemlig gennemgået en større renovering.


Engang var det et klassisk parcelhus fra 1960'erne med slidte gule mursten, men nu er villaen blevet renoveret og forvandlet til en topmoderne villa med panoramaudsigt over Brabrand Sø. Nyt og gammel er blevet bundet sammen gennem en helt ny facadebeklædning af ubehandlet cedertræ, som efter et par år vil fremstå sølvgrå.

Med tre børn og et ønske om to hjemmearbejdspladser havde familien behov for en væsentlig udvidelse af boligens areal. Løsningen blev en ny 1. sal, som er roteret 90 grader i forhold til det oprindelige hus for at få mest muligt ud af den fantastiske udsigt over Brabrand Sø.

Dette har også skabt en overdækket ankomst på den ene side af huset og en overdækket terrasse på havesiden. Resultatet af renoveringen er et gennemført projekt med stor fokus på detaljen.

Den store forvandling af huset har gjort, at renoveringen er blevet indstillet til Renover Prisen 2018. Det oplyses i en pressemeddelelse.

De gode eksempler skal frem i lyset

Renoveringen af villaen ved Brabrand Sø er med i kampen om at vinde Renover Prisen, der hvert år kårer Danmarks bedste renoveringsprojekt. Udover æren af at kunne kalde sit projekt for Danmarks bedste renoveringsprojekt, modtager vinderen også en check på 100.000 kroner.

”Det fantastiske ved Renover Prisen er, at vi får lov til at se så mange og så forskellige renoveringer. Det er med til at sætte renovering på samfundets dagsorden og inspirere til endnu mere renovering,” siger Lars Axelsen, adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond, der sammen med Realdania står bag prisen, i en pressemeddelelse.

Det er sjette år i træk, at Renover Prisen skal uddeles til et renoveringsprojekt i særklasse:

”Den eksisterende bygningsmasse repræsenterer store samfundsværdier – økonomisk, kulturelt og historisk. Derfor er det også virkelig positivt, når så mange af byggebranchens ildsjæle lægger deres faglig stolthed og innovationskraft i at renovere og ombygge huse, så de får nyt liv og bliver mere bæredygtige. Jeg ser meget frem til at følge med i, hvilke projekter der bliver nomineret til dette års Renover pris,” siger Realdanias filantropidirektør, Anne Skovbro, i pressemeddelelsen.

Vinderen af Renover Prisen kåres ved en prisfest i København i august 2018.

jwh

Se hele artiklen her

Seneste nyheder

28-02-2018
Indstillet til Renover Prisen 2018
Et gammelt 1960'er-parcelhus i Brabrand har gennemgået en omfattende renovering. Nu er huset indstillet til Renover Prisen 2018.
Læs hele nyheden
11-07-2017
Markedets bedste papiruldsisolering
Nu kan vi tilbyde vores kunder markedets bedste papiruldisolering. Gå ind på vores isolerings beregner under fanen papiruld og få et godt tilbud på netop din isoleringsopgave.
Læs hele nyheden

Om BisgaardByg

BISGAARDBYG er en alsidig virksomhed beliggende i Silkeborg hvor de fleste opgaver løses i lokalområdet, men der kan gives tilbud på opgaver overalt i landet Bisgaardbyg.dk har en bred viden og erfaring inden for tømrerfaget. Vi udfører mange spændende opgaver i løbet af et byggeår. 

facebook

Kontaktoplysninger

Man - Fre: 7.00 - 15.30